Om fotografen

Helene Hallager

Jeg hedder Helene Hallager og jeg skulle slet ikke have været fotograf.

I stedet skulle jeg have været statsautoriseret revisor (ja, du læste rigtigt og nej, det er ikke så kedeligt som det lyder). Det nåede jeg aldrig, for i begyndelsen af 2021 tog jeg springet efter mere end syv år og to CBS-uddannelser og blev selvstændig med det jeg brugte det meste af min fritid på, nemlig at fotografere.

Nu er jeg så heldig at kunne forene min store nysgerrighed, forretningsforståelse og kreativitet i mit arbejde med alt fra helt små til helt store virksomheder på tværs af mange forskellige brancher.

Mine kunder siger ofte at det hjælper dem til at slappe af, at jeg er meget rolig og smiler meget bag kameraet. Jeg tænker ikke selv over det, jeg elsker bare at fotografere – især lige når det lykkes at få dit naturlige udtryk frem med liv i øjnene.

Det får jeg ved at skabe et trygt rum med smilet kombineret med stor tålmodighed og oprigtig interesse for dig og din passion. Og ikke mindst forståelse for, at de fleste synes det er nervepirrende at skulle fotograferes.

Endeligt bruger mine kunder ofte ordet ‘professionel’ til at beskrive mig, hvilket for mig hænger sammen med trygheden. Du kan trygt overlade projektet til mig og vide, at jeg er forberedt, guider dig hele vejen og, selvfølgelig, overholder vores aftaler.

Jeg håber at jeg må fotografere dig inden længe.
– Helene

Vil du vide mere om mig?

Hvis du vil høre mere om mig og min vej fra at være revisor til at blive fotograf kan du lytte til dette afsnit af podcasten ‘Bliv Kvindelig Iværksætter’