Om fotografen

Helene Hallager

Jeg hedder Helene Hallager. I virksomheden Helene Hallager Photography, hjælper jeg små og store virksomheder med at forme deres brand i still-billeder, der får opmærksomhed.

Jeg arbejder ud fra mine kerneværdier om tryghed, pålidelighed og omhyggelighed, som egentlig beskriver mig meget godt som person.

Det er de færreste, der nyder at stille sig foran et kamera. Det kræver derfor et trygt rum som jeg sætter en ære i at skabe med en god portion tålmodighed, smil og oprigtig interesse for dig og din passion.

For mig hænger tryghed også sammen med pålidelighed. Du kan trygt overlade projektet til mig og vide at jeg er forberedt og sikrer, at du ved hvad næste skridt er i processen.

Sidst men ikke mindst kan du stole på at jeg gør mig umage med mit arbejde både i forberedelse, fotoshoot, efterbehandlingen samt ved hele tiden at forbedre mine evner. Og så hjælper jeg dig med at tænke på alt det du ikke havde overvejet, da jeg hele tiden har anvendeligheden af dine billeder for øje.

Vil du vide mere om mig?

Hvis du vil høre mere om mig og min vej fra at være revisor til at blive fotograf kan du lytte til dette afsnit af podcasten ‘Bliv Kvindelig Iværksætter’

Læs mine tanker om personlig branding hos Digitale Damer