Vælg en side

Helene Hallager

brandingfotograf

 

Velkommen til mit visuelle univers. Jeg startede Helene Hallager Photography for at give dig en god og tryg oplevelse med at skabe billeder, der understreger dig og dit brands værdier, så du bliver synlig for dine drømmekunder.

Portræt af branding-fotograf Helene Hallager med kontrastfuld kjole og cap
Portræt af branding-fotograf Helene Hallager i sort tøj ved Skuespilhuset

Om mig

 

Jeg arbejder ud fra mine kerneværdier om tryghed, pålidelighed og omhyggelighed.

Alle kan få taget gode billeder i de rette omgivelser – Også dig! Det er de færreste, der nyder at stille sig foran et kamera, og det kræver derfor et trygt rum. Det sætter jeg en ære i at skabe med en god portion tålmodighed, smil og oprigtig interesse for dig og din passion.

For mig hænger tryghed også sammen med pålidelighed. Du kan trygt overlade projektet til mig og vide at jeg er forberedt og sikrer, at du ved hvad næste skridt er i processen. 

Sidst men ikke mindst kan du stole på, at jeg gør mig umage med mit arbejde både i forberedelse, fotoshoot, efterbehandlingen samt ved hele tiden at forbedre mine evner og holde mig opdateret inden for branding og fotografi. Andre har gennem hele mit liv bemærket at jeg sætter barren højt for den kvalitet og service jeg leverer. Der bliver altså kræset om detaljerne for at du kan få det helt rigtige udtryk i dine billeder.

Vil du vide mere?

Hvis du vil høre mere om mig og min vej fra at være revisor til at blive fotograf kan du lytte til dette afsnit af podcasten ‘Bliv Kvindelig Iværksætter’

Læs mine tanker om personlig branding hos Digitale Damer

 

 

Denne hjemmeside anvender cookies.  Læs mere om cookies og min privatlivspolitik her