Branding

Bliv synlig for dine drømmekunder med billeder, der understreger din personlighed

For hvem?

Ønsker du at skabe salg gennem din hjemmeside, sociale medier eller blog? Skiller din ydelse eller produkt sig ud ved, at det er netop DIG, der står bag?

Måske er du ét af følgende?

 

Selvstændig konsulent

Coach

Influencer

Kunstner

Personlig træner

Forfatter

Ejer af en fysisk butik

 

Lyder det som dig? Så har du et personligt brand og det er derfor essentielt, at dine drømmekunder møder DIG på dine kanaler.

Hvad?

Vidste du at der er langt større chance for, at dit budskab bliver både læst og husket, hvis det suppleres med relevante og genkendelige billeder i høj kvalitet?

Brand-fotos er ikke blot klassiske portrætter, der viser dit ansigt. De viser, dit univers, dine værdier, din personlighed og hvordan det er at arbejde med dig gennem det rette valg af lokation, farver, rekvisitter og en blanding af billeder af dig, dine arbejdsmetoder, detaljer fra din proces og stemningsbilleder.

Sammen finder vi ind til kernen af dit brand og skaber et varieret katalog af billeder, så du altid har noget relevant og genkendeligt til din hjemmeside, sociale medier, blogindlæg, nyhedsbreve mv.

 

Slut med stock photos og selfies – Tid til at skille dig ud!

Hvad får jeg?

Min strukturerede og tålmodige tilgang gør, at du kan føle dig tryg hele vejen fra booking til brug af dit eget unikke billed-katalog.

FØR: Det gode resultat kræver god forberedelse. Jeg elsker at høre om din passion, og jo bedre jeg kender dit brand, jo flere idéer kan jeg byde ind med, når vi lægger planen for dit photoshoot. Jeg vejleder dig desuden i, hvordan du forbereder dig bedst muligt på at være foran kameraet.

UNDER: Jeg ser det som min fornemmeste opgave at gøre selve photoshootet til en behagelig oplevelse. Her er plads til at det kan føles akavet at stå foran kameraet, men ikke ubehageligt. Det gør jeg ved at instruere dig og give tips og tricks undervejs – Og bare rolig, jeg har rigelig tålmodig 🙂

EFTER: Når du modtager billederne medfølger teknisk vejledning i, hvordan du bedst benytter dine billeder. Og du må altid vende tilbage med spørgsmål!

Branding Pakker

 

Bravy shoot

Et Bravy Shoot er for dig, der er modig nok til at vise dig frem på de sociale medier ofte. Du tager dit personlige brand seriøst og med denne pakke, tager du dit content til et nyt niveau.

Her får du:

⇢ Forberedelsesguide

⇢ Op til 1,5 times forberedelsessamtale

⇢ Shoot-plan

⇢ 4 timers photoshoot med støtte og vejledning undervejs

⇢ Mulighed for flere lokationer

⇢ Så mange tøjskift du ønsker

⇢ 50 digitale billedfiler i et online galleri udvalgt og redigeret for dig, lige klar til brug både til web og print

⇢ Vejledning i, hvordan du får det optimale ud af dine billeder

Pris: 10.000 kr. ex. moms

Brand Booster

Skal du lancere ny hjemmeside eller en ny stil i dit Instagram feed? Er du nysgerrig på at opleve, hvor meget tid du kan spare i hverdagen med et katalog af billeder, du altid kan bruge?  Så er en Brand Booster for dig.

Her får du:

⇢ Forberedelsesguide

⇢ Op til 1 times forberedelsessamtale

⇢ Shoot-plan

⇢ 2 timers photoshoot med støtte og vejledning undervejs

⇢ 1 lokation

⇢ Så mange tøjskift du ønsker

⇢ 25 digitale billedfiler i et online galleri udvalgt og redigeret for dig, lige klar til brug både til web og print

⇢ Vejledning i, hvordan du får det optimale ud af dine billeder

Pris: 7.500 kr. ex. moms

Fandt du ikke en pakke for dig? Kontakt mig nederst på siden, så finder vi sammen en løsning til dine behov.

Denne hjemmeside anvender cookies.  Læs mere om cookies og min privatlivspolitik her